Kontakty

Reflexná masáž chodidiel 23. a 24. november 2013

Milé kolegyne a kolegovia,

reflexna_masaz_chodidiel-EKdovoľujem si Vás pozvať na kurz reflexnej masáže chodidiel. Praxovať a učiť sa budeme celý víkend sami na sebe. Reflexnú masáž chodidiel môžeme považovať za prvú pomoc v prípade akýchkoľvek zdravotných problémov, rýchlo, účinne a efektívne vie naštartovať celý organizmus prostredníctvom autoimunitného systému. Reflexné body na chodidlách sa aktivujú a tým umožnia, aby znovu začali pracovať, ak z nejakého dôvodu zlyhali. Budete tak vedieť pomôcť nielen sami sebe, ale aj každému, kto bude potrebovať akútne rýchlu zdravotnú pomoc…

Rezervujte si víkend 23. a 24. november 2013 (sobota, nedeľa) na e-mailovej adrese e.kellerova@gmail.com – zároveň Vás prosím, aby ste sa dostavili tak, ako do školy na 8,30 hod.

Cena (štvrtinová) v celkovom počte minimálne 5 účastníkov celkovo 150,- € t.j. na 1 osobu=30,- €.

V prípade ak ste členom Archeosofickej spoločnosti, cena je 19,- € a v prípade, ak máte záujem priniesť so sebou každého, kto by mal záujem o tento typ kurzu, cena pre nečlena AAdeT = 45,- €.

Pre tento víkend odporúčam (pre Váš dobrý pocit), aby ste si predtým urobili pedikúru a samozrejme v sobotu ráno prišli s umytými nôžkami. Prosím, aby ste si priniesli každý vlastný uterák  na samotnú reflexku (ako na ruky ale taký väčší) a potom kto potrebuje pre seba aspoň 1 naviac. Okrem toho prosím, aby ste si priniesli krém (nie olej) typ je na každom z Vás, určite sa v každej domácnosti nájde krém (napr. na ruky), a keď si potrebujete zadovážiť, je veľmi vhodná nechtíková indulona, iný krém na ruky alebo akákoľvek nivea.

Ďakujem a teším sa na Vás 🙂

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

84 ÷ 28 =

Related Post