Kontakty

RECEPTÁR ZDRAVIA 20.7.

Raňajky

4 dl čerstvej mrkvovej šťavy s jedným dielom cviklovej šťavy,MRKVA-MR-STAVA

OVOMIX.

2 jablká, 1 ČL mletých lieskovcov, 1 PL sušených hrozienok.

Jablká zmixujeme s lieskovcami, primiešame hrozienka a podávame.

Desiata.

1 biely jogurt, bylinkový čaj.

Obed.

3 dl čerstvej uhorkovej šťavy,

KAPUSTOVÝ ŠALÁT.

1/4 bielej kapusty, 1/4 čínskej kapusty, 1 karmínová cibuľa, 1 biely bio kozí jogurt, 1 PL čili panenského oleja, 2 strúčiky pretlačeného cesnaku, posekané bylinky.

Postup: kapustu nakrájame na tenučké rezance, očistenú cibuľu na tenké mesiačiky, premiešame. Pridáme olej, pretlačený cesnak a jogurt. Posypeme bylinkami a necháme 10 minút stáť. Potom podávame.

M: si môže pridať do šalátu na tenké plátky natenko nakrájaných, ugrilovaných kuracích pŕs.

Olovrant.

Uhorková šťava, 2 plátky knäckebrotu so syrom tofu, ozdobené kolieskami šalátovej uhorky.

Večera.

RYŽA S HLÁVKOVÝM ŠALÁTOMRYZA-S-HL-SALAT

1 šálka hnedej ryže, 1 hlávkový šalát, 1 očistený, posekaný pór i so zelenou časťou, 1 PL olivového oleja, 1 PL sójovej omáčky, 1 očistená zelená paprika, pokrájaná na malé kocky.

Postup: Ryžu uvaríme s 1,3 šálky vody 9 minút, pridáme na tenké rezance posekaný umytý šalát, pór, primiešame sójovú omáčku a olej, napokon i papriku. Necháme 10 minút stáť a podávame.

Pred spánkom si môžeme pripraviť šálku obľúbeného bylinkového čaju.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

+ 21 = 30

Related Post