Raňajky.
4 dl studeného ovocného čaju,
OVOCNÁ KAŠA. 2 čerstvé jablká postrúhame, pridáme obraté hrozno, riadne premiešame.
Desiata.
Ovocný čaj a 1 strapec hrozna.
Obed.
ŠALÁTOVÁ POLIEVKA.
1 hlávka šalátu, 4 zemiaky, 1 PL čili panenského oleja, 1 PL sójovej omáčky, posekaná kôprová, petržlenová, zelerová vňať.
Postup: Do 1 l vriacej vody pridáme 4 očistené, rozmixované zemiaky, umytý, najemno nakrájaný šalát. Keď polievka zovrie, odstavíme ju, primiešame sójovú omáčku, olej, vňate, premiešame, necháme chvíľku postáť a podávame.
RYBIE FILÉ SO ZELENINOU.
2 plátky filé, 2 PL očistenej, nahrubo postrúhanej mrkvy, 5 ošúpaných paradajok, 2 stonky nakrájaného zeleru, 1 ČL čili omáčky, 2 pl sladkej vylúpanej kukurice.
Postup: Rybie filé, najlepšie z morskej tresky potrieme francúzskou horčicou a z obidvoch strán opečieme na keramickej panvici – bez tuku.
Mrkvu, paradajky, zeler udusíme nad parou, pridáme čili omáčku, ak treba morskú soľ a zmixujeme dohladka. Napokon pridáme kukuricu.
Na tanier servírujeme omáčku s opečeným filé.
Olovrant.
BROSKYŇOVÝ KOKTAIL. V 1 dl vody zmixujeme do peny 4 vykôstkované broskyne. Môžeme pridať aj šťavu z 1/2 citróna.
VEČERA.
Ovocný čaj, 2-3 plátky knäckebrotu s ovocnou nátierkou, ktorú si pripravíme z 1 banána a 1 broskyne. Ovocie dohladka zmixujeme, pridáme 1 ČL medu, pomixujeme a natierame na knäckebrot.