Raňajky.
4 dl mrkvovo-jablkovej šťavy,
OVOCNÝ ŠALÁT. 1 očistené postrúhané jablko, niekoľko umytých, vykôstkovaných sliviek, za hrsť očistených čiernych ríbezlí, 1/2 očisteného, na kocky nakrájaného žltého melónu. Ovocie poriadne premiešame, necháme chvíľku stáť a podávame.
Desiata.
Ovocný čaj, miešané ovocie pre zmenu z egrešov, jahôd, vykôstkovaných marhúľ.
Obed.
MRKVOVO-AVOKÁDOVÁ POLIEVKA.
2 očistené mrkvy, 2 očistené póry, 1 očistené, avokádo, 2 paradajky, 1 zelená paprika, 1 malá šalátová uhorka, 1 biely bio jogurt, 1 PL kôpru, 1 PL petržlenovej a zelerovej vňate.
Postup: Všetky uvedené prísady zmixujeme dohladka a podávame.
PEČENÉ ZEMIAKY S CESNAKOVOU OMÁČKOU.
4 zemiaky, 1 biely jogurt, 4 strúčiky cesnaku, 1 PL kôpru.
Postup: Riadne umyté zemiaky nakrojíme, a upečieme. Omáčku si pripravíme z jogurtu, cesnaku a kôpru; všetky prísady zmixujeme. Ak máme chuť a fantáziu, môžeme si ju ešte dochutiť mletým bielym korením, ak potrebujeme, morskou soľou a podávame k zemiakom.
Olovrant.
Bylinkový čaj, ryžové crackery.
Večera.
OMELETA S OBLOHOU.
2 vajíčka, 2 PL rozrobeného sójového mlieka, 1 PL vylúpaného hrášku, 1 PL umytého, najemno posekaného póru, morská soľ.
Postup: Vajíčka rozhabarkujeme s mliekom, pridáme ostatné prísady, premiešame, opečieme na antikorovej panvici z obidvoch strán a vyklopíme na tanier.
Posypeme strúhaným eidamom, môžeme ozdobiť kolieskami uhorky, paradajok, papriky a posekanou umytou čínskou kapustou.
Po večeri dobre padne šálka bylinkového čaju bez prísad.