Raňajky.
4 dl čerstvej pomarančovej šťavy s pridaním 1 mrkvy.
JABLKOVÁ DREŇ.
2 očistené jablká zmixujeme s 1 očisteným banánom. Ozdobíme kolieskom citróna a podávame. Ak túto kombináciu zmrazíme, dosiahneme vynikajúci studený dezert do horúceho počasia.
Desiata.
Ovocný čaj, 1 banán alebo 2 kiwi.
Obed.
3 dl čerstvej zeleninovej šťavy, napr. z mrkvy, uhorky a špenátu.
ŠALÁT S RYŽOVÝMI REZANCAMI.
1 šálka sparených ryžových rezancov, ktoré sme predtým polámali na malé kúsky, 1 šálka očistenej, nahrubo nastrúhanej mrkvy, 1 šálka najemno nakrájanej kapusty, 1 PL posekanej petržlenovej vňate, 1 šálka umytého, posekaného póru, trochu posekanej pažítky, bazalky, 1/2 ČL morskej soli, 2 PL panenského oleja.
Postup: Všetky prísady zľahka premiešame, necháme 20 minút stáť a podávame.
Olovrant.
Šálka bylinkového čaju bez prísad, 2 plátky knäckebrotu, potretého roztlačeným avokádom, posypaného bylinkami a posekanou čínskou kapustou.
Večera.
KAPUSTA S PÓROM.
1/2 umytej, posekanej čínskej kapusty, 1 očistený, najemno posekaný pór, 2 PL alfalfy (naklíčená ďatelina), 1/4 ČL mletého bieleho korenia, 1 ČL posekanej bazalky, materinej dúšky, 1 PL sójovej omáčky, 1 PL panenského oleja.
Postup: kapustu a pór udusíme nad parou, alfalfu prepláchneme studenou vodou. Vložíme do misy, pridáme ostatné pochutiny, premiešame a podávame.
M: si môže pridať porciu grilovaného kurčaťa.
Pred spaním si môžeme dať šálku levanduľového čaju.