Kontakty

Niečo z výživy

Tráviaci trakt si treba chrániť a momentálnym problémom je lepok, ktorý vzniká nesprávnym mletím múky, „aby sa zarobilo“, jej konzervovaním chemickými prísadami a úmyselným ničením všetkých vitamínov, ktoré normálne obilie má. Následkom toho sa rozšírili všetky nepríjemné choroby ako celiakia, alergie, toxicita v tenkom a hrubom čreve, lepok podporuje aj onkologické ochorenia tráviaceho traktu a všetky choroby, ako Crohnova, ulcerózna kolitída, syndróm dráždivého čreva, a mnohé ďalšie výdatne podporuje.

Ak chcete vylepšiť svoje menej zdravé návyky s pojedaním chleba, upečte si malé žemličky z TOFU, jemných ovsených vločiek a nízkotučného syra. Neskutočná pochúťka, pozrite si recept:

Suroviny:

2 vajíčka, 2 dl hrnček ovsených vločiek, 1 kocka lahôdkového TOFU, 2 dl hrnček strúhaného rastlinného syra, 2 dl nízkotučného cmaru, 1 ČL mletého korenia.

Postup: vajíčka rozbijeme, TOFU rozmixujeme dohladka s hrnčekom nízkotučného cmaru. Potom všetky suroviny zmiešame dohromady, dochutíme korením, naplníme vodou opláchnuté mafinové formičky z teflónu a vložíme do teplovzdušnej rúry cca na 25 minút pri teplote 180°. Keď sú mafiny pekné, červenkasté, vypneme rúru a necháme ju pootvorenú ešte 10 minút. Potom mafiny vyklopíme na mriežku, kde pomaly vychladnú a podávame.

Chutia vynikajúco!

Related Post

LETO KONČÍLETO KONČÍ

Je mi trochu smutno, že leto končí, ale my ho zakončíme exkluzívne, zaujímavým sústredením, na ktorom si preberieme diagnostiku podľa archetypológie, naučíme sa nejaké zaujímavé ťahy z energetickej medicíny, a