Kontakty

30.8.2015, NEDEĽA

Baran

30.8.2015

(21.3.-20.4.)

Vzťahy

Problémy vo vzťahoch vyriešte s konečnou platnosťou. Máte zelenú! Možno narazíte na prefíkaného mladého človeka, ktorý by rád s vami vykýval, najmä po finančnej stránke. Nedovoľte, aby sa hrabal v tom, čo je vaše!

Zamestnanie

Všeličo sa môže zmeniť k lepšiemu, len sa treba oprostiť od pochybností či rôznych obáv. Dnes sa riaďte starým porekadlom: “Keby človek vedel, že si má nohu zlomiť, radšej by si sadol.” Do náročných operácií sa nehrňte!

Kondícia

Pozor, aby ste sa zbytočne nehnevali; stratili by ste priveľa energie! Za hnevom nielen ľútosť chodí, často i choroba! Snažte sa častejšie relaxovať, pri chôdzi zhlboka dýchajte!

 

Býk

30.8.2015

(21.4.-20.5.)

Vzťahy

Držte sa rozumu, keď pôjde o pochybné návrhy neznámych ľudí. Každý niečo skúša čestne alebo pochybne. Seriózny človek sa stane ľahkou korisťou podvodníka! Môžete sa vyšvihnúť dobrým nápadom pre rodinu.

Zamestnanie

Viac sa venujte vlastným záľubám a tomu, čo by ste naozaj chceli. Ešte stále by ste mohli niečo pekné vymyslieť pre seba a svojich blízkych. Rozhodne by ste nemuseli premýšľať o zárobkoch a možných problémoch.

Kondícia

Vnútornú rovnováhu udržíte v norme, ak do stravy zahrniete hodne tekutín, čerstvého ovocia a zeleniny. Nezabudnite ani na cvičenie mozgu; vyriešte niekoľko hlavolamov a hádaniek!

 

Blíženci

30.8.2015

(21.5.-21.6.)

Vzťahy

Dnešok mimoriadne praje zamilovaným a láske. Môžete si vyžehliť nejaký ten prehrešok u svojej polovičky! Všetko dosiahnete úsmevom, pokojom a vrodenou rozvahou. Láska bude opätovaná láskou!

Zamestnanie

Nastal čas ísť svojou cestou a prestať načúvať protichodným názorom. Snažte sa meditovať nad svojimi túžbami! Oživujúci impulz dostanete od dobrého priateľa. Trápenie vám privodí neseriózny spoločník.

Kondícia

Kondične na tom budete dosť neutrálne, žiadne športové rekordy nezískate, zato ani v ničom nepohoríte! Skúste si pocvičiť 5-tibeťanov alebo si urobte niektoré relaxačné cvičenie.

 

Rak

30.8.2015

(22.6.-22.7.)

Vzťahy

S niektorými ľuďmi sa môžete snažiť ako chcete, i tak nenájdete spoločnú reč. Jeden múdry mních povedal, že vtedy je lepšie mlčať, lebo nedokážete zastaviť prúd reči! Takto reagujte i na svokru alebo ufrflanú polovičku.

Zamestnanie

Na niečo budete krátki, ale netreba sa preto podceňovať. Každý ovláda niečo a spolu toho vieme veľmi veľa. Toho sa držte i vy. Nekazte si sviatočný deň negatívnymi myšlienkami, jednoznačne sú nanič!

Kondícia

Budete v dobrej forme, nemusíte sa obávať ani choroby ani bolestí. Trvalo trpiacemu sa uľaví, preto si môžete tiež pomeditovať na tému: “Beriem si svoj život do vlastných rúk a s láskou preberám zaň plnú zodpovednosť.”

 

Lev

30.8.2015

(23.7.-23.8.)

Vzťahy

Zrejme si v hádke s polovičkou chybu priznať nedokážete, lebo na nejaký skrat sa naviažu ďalšie nepríjemnosti ako výčitky, vzájomné urážanie sa. Všetko by bolo jednoduchšie, keby ste boli ochotní pouvažovať najprv o sebe.

Zamestnanie

Vy sa budete musieť poučiť na nejakej chybičke, a nakoľko trpezlivosť ruže prináša, skúška bude náročnejšia. Pred deťmi alebo rodičmi nestratíte dôstojnosť, ak dokážete priznať svoj omyl, naopak, budete milší!

Kondícia

Môžete mať poruchy dýchania alebo nervové ťažkosti, preto sa sústreďte na svoj obľúbený šport, berte s humorom svoje prehry, no zo svojich výhier sa netešte spôsobom, akoby sa to nedalo i lepšie!

 

Panna

30.8.2015

(24.8.-23.9.)

Vzťahy

Niečo vás trochu rozladí, nakoľko ani vy nie ste dokonalí a presnosť či dochvíľnosť nie sú silné stránky vašej osobnosti. Niekto to využije, aby schladil vaše nadšenie, ale nedajte sa!

Zamestnanie

Už zrána skoro vstanete a pustíte sa s veľkým elánom ženy do varenia, aby získali čas, muži do chystania pikniku alebo výletu. Nadšenie prenesiete i na ostatných členov rodiny alebo na priateľov.

Kondícia

Keď pocítite únavu, urobte si tlakovú relaxáciu: zapleťte si ruky do seba, riadne ich stlačte, podržte asi 5 sek. a uvoľnite. Opakujte minimálne 5krát. Môžete tlak doplniť aj o dlaňovú časť.

 

Váhy

30.8.2015

(24.9.-23.10.)

Vzťahy

S každým si budete rozumieť. Nemôže sa stať, že by sa niekto otočil proti vám. Svojou príjemnou povahou a nevtieravosťou získate dôveru nejedného známeho. Ba i noví, náhodní známi si vás obľúbia.

Zamestnanie

Pred sebou máte lepší deň ako včera, ale ani dnes si nerobte veľké či výnimočné plány. Snažte sa o celkové vylepšenie svojej kondície, počúvajte, čo vymyslia iní, neprejavujte prehnanú aktivitu.

Kondícia

V zdravom tele prebýva i zdravý duch. Dokážete toho veľa, ale nedajte sa ovplyvniť úspechom, napríklad v športe, lebo i tá najskvelejšia kondícia môže vyrukovať s nejakou trhlinkou!

 

Škorpión

30.8.2015

(24.10.-22.11.)

Vzťahy

Vy sami nenarazíte na odpor priateľa či partnera (alebo partnerky), no neurobíte nič preto, aby ste si zaslúžili toto jemné, prívetivé zaobchádzanie. Akosi vám na tejto rovine všetko prejde.

Zamestnanie

Na všetko budete leniví, prípadne sa budete musieť do všetkého nútiť. Vyvarujte sa cynizmu alebo priameho odmietania toho, čo vám vaši blízki s láskou prichystali. Skúste sa donútiť k nejakej aktivite.

Kondícia

Plážoví volejbalisti ukážu, ak na to, len škoda, že nepôjde o regulárne preteky! Plavkyne si zaplávajú voľným štýlom možno i v niektorom mori, a málokto zistí, že ide o top-hviezdu, ktorá vie, ako na to. Futbalisti nebudú veľmi dôslední.

 

Strelec

30.8.2015

(23.11.-21.12.)

Vzťahy

Nemožno s vami rátať ako s oslňujúcim spoločníkom. Vaša pasivita sa prenesie do každej oblasti života. Zrejme to bude iba praobyčajné varovanie organizmu, že niekedy treba aj celkovo vypnúť. Pasivitu pocítia dokonca i dovolenkári.

Zamestnanie

Budete trochu bez nálady, nebudete sa veľmi vyjadrovať ani k tomu ani k onomu. Možno budete mať lepšie nápady, ako vaši blízki, ale v tomto stave si ich pokojne necháte iba pre seba.

Kondícia

Na ihrisku budú pôsobiť chaoticky, ich strely budú nedomyslené, hra bez koncepcie. Nepomôžu ani trénerove ponaučenia, ba ani hrozby niektorého oddaného fanúšika. Nervy nepovolia, dýchanie nepustí.

 

Kozorožec

30.8.2015

(22.12.-20.1.)

Vzťahy

Urovnajte si v sebe myšlienky a odvážte sa k vyjasneniu nezodpovedaných partnerských otázok alebo k riešeniu zastaraného problému. Prekonajte vnútorný blok strachu z neznáma, uvedomte si, že všetko je tu iba pre vaše dobro.

Zamestnanie

Vy budete sálať energiou, dobrou náladou a nejedným zaujímavým nápadom. Myslite pritom trochu i na seba, svoje záujmy, koníčky. Nájdite si priestor buď na maľovanie alebo na niektorý príjemný šport.

Kondícia

Budete sa cítiť veľmi dobre, čo pocítite najmä pri stresujúcich zážitkoch, ktoré na vás nezanechajú nijakú stopu. Vo futbale ukážete, ako treba hrať, rozdáte si to so súpermi tak, že tréner ani nevyjde z údivu.

 

Vodnár

30.8.2015

(21.1.-19.2.)

Vzťahy

Nakoľko vás dobrá nálada a vnútorná pohoda ani na chvíľu neopustia, s každým vyjdete vynikajúco, muža budú obdivovať ženy a naopak, ženu muži pre jej šarm a jemný dôvtip.

Zamestnanie

Čas vám pôjde rýchlo. Svojim blízkym vymyslíte zaujímavý program, možno  výlet do prírody, opekanie, či malý poznávací zájazd. Aj v prípade dovolenky si užijete zaujímavých atraktívnych podujatí.

Kondícia

Kondícia vás rozhodne nesklame. V športových aktivitách vyniknú tenisti, volejbalisti, ale ani plavci sa nedajú zahanbiť. Niektorí sa budú venovať korčuľovaniu, iný cyklistike. Starším ročníkom dobre padne dlhšia vychádzka po okolí.

 

Ryby

30.8.2015

(20.2.-20.3.)

Vzťahy

Menšie nedorozumenia s príbuznými a najbližšími vyriešite ústupkom alebo možno sladkosťou vo vhodnom okamihu, keď takto šikovne odzbrojíte rozbehnutú manželku alebo milenca. Všetko obrátite na humor.

Zamestnanie

Lepšie strážte svoje financie, aby ste sa neocitli v menej príjemnej situácii. Totiž, zelenú budú mať podvodníci, zlodeji, menej seriózni “vyjednávači”. Vyhnite sa váhaniu, ak pôjde o životne dôležité rozhodnutie či možnosť pozitívnej zmeny.

Kondícia

Vaša kondícia sa bude pohybovať z jednej krajnosti do druhej. Možno preto, lebo podceníte pravidelný prísun tekutín, preženiete to s tréningom alebo behom, trúfnete si na oveľa viac, ako bude vaša schránka schopná dosiahnuť.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

÷ 2 = 1

Related Post