Kontakty

SEN

Napíslala mi klientka:

Dostala som sa do stavu, kedy mi všetko pripadalo zbytočné… všetko na mňa padalo, nič nešlo, akoby mohlo. Jeden “zabudol”, druhý “nevedel”, ďalší “nečítal” alebo mal totálne okno… V tomto stave som zaspala a mala som zvláštny sen:

Rozplynula som sa v svetlofialovej guli, a všetko som sledovala ako nejaký svetelný pozorovteľ. “Videla” som, ako môj priateľ balí moju sesternicu, ona sa tomu veľmi tešia, “videla som”, ako si dlžník zabezpečuje alibi, aby mi nemusel vrátiť dlh (obrovský) a napokon som “videla” ako sa všetko rúti do priepasti, tá sa zasýpa kameňmi a rôznymi zbytočnosťami… no a nakoniec som viela seba, ako vstávam z popola a oprašujem si svoje šaty, som bosá a nejaký príjemný hlas mi hovorí, neboj sa, všetko dobre dopadne, všetko sa dobre skončí…

a zobudila som sa.

Odpísala som jej iba: doslovne a do písmena berte tento sen vážne. O nejaký čas odpísala:

Veľmi rchlo sa všetko naplnilo – asi do bodky a do písmena. S prriateľom som sa rozišla, chodi s tou sesternicou, dlžníčku – nečestnú – zrazilo auto a leží v nemocnici, hovorí sa, že ak sa z toho dostane, bude to i s následkami, a sused, ktorému som vždy pomáhala, mi nečakane daroval vysoký obnos peňazí, že jemu je to nanič…, takže som sa naozaj znovuzrodila a kúpila som si na moje “bosé nohy” – “topánky”.

Takže ďakujem za výklad; snáď dodám to, že som neurobila nič pre naplnenie sna…

Veľi múdra klientka. Veľmi múdre správanie sa, veľmi spravodlivý výsleddok.

Možno to pomôže i niekomu z vás, milí priatelia.

 

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

74 ÷ 37 =

Related Post