Kontakty

29.10.2018

Každá nepoctivosť môže ohroziť nevinných. Prichádza znovu patronát pondelka, FEOH, ktorý podporí obchodné jednania preto, aby sa dotváralo dobré zázemie. TAJ však určuje hranicu toho, čo nemožno prekračovať. A tak je tu RAD ako bojovníkova cesta k dobrému cieľu. Keďže každý nedostatok plodí sklon k márnemu škrečkovaniu, tento pondelok bude prajný. Najmä k pracovitým a tvorivým jednotlivcom.

Avšak pozor, je tu aj VIJA, ktorá striehne na svoju príležitosť. Má pripravenú slučku alebo čiernu dieru pre toho, kto si myslí, že kovové bohatstvo je dobrým cieľom. Treba mať na pamäti, že každý problém oslabuje Ducha a sebadôveru, hoci ich napokon posilní.

Related Post

2.03.20192.03.2019

KEN♦INTA♣AURA♣THORN Dnešok môže byť pomerne smutný, nabitý nešťastnými odhaleniami, nesprávnymi krokmi, zlými úsudkami. Možno by ste sa mohli správať menej divo, opatrnejšie a odolať hazardným hrám. Skúste sa viac riadiť

16.11.201816.11.2018

Infarktové situácie nebudú na nič dobré, len vo väčšine prípadov vystrašia tých nepravých. RAD síce ukáže správnu cestu, ale zase SORKA podporí alkoholikov, ukrivdených a bude zanášať organizmus odpadovými myšlienkami.