Kontakty

2.11.2018

Rozvaha môže mať veľa protichodných tendencií, lebo nie je isté, načo bude využitá. Bojovníkova cesta alebo RAD  dodáva dostatočnú energiu na pohyb dopredu, preto sa treba poriadne sústrediť na všetko, čo má nejakú cenu. E hovorí, že jedno slovo je schopné zrodiť počiatok myšlienky, ideu. Ale keď pôjdeš proti svojej prirodzenosti, všetko môže ísť dolu kopcom.

Smútok teda nemôžeš len tak vyhodiť von oknom. UR ti predsa len dodá silu, podporí tvoj charakter v dobrom i v zlom. RA dodá odvahu na preskúmanie spektra svojich plusov a mínusov, lebo umocnené fantázie ťa môžu zaviesť na dno priepasti.

Toto je príbeh pre náročných; máte nato?

Related Post

16.11.201816.11.2018

Infarktové situácie nebudú na nič dobré, len vo väčšine prípadov vystrašia tých nepravých. RAD síce ukáže správnu cestu, ale zase SORKA podporí alkoholikov, ukrivdených a bude zanášať organizmus odpadovými myšlienkami.

06.10.201806.10.2018

Zmanipulovanie opatrnosti môže vyznieť protirečivo a nebezpečne. Runa KEN poukáže na ohnisko choroby, kde THORN spôsobil škody a následkom jeho neohrabaných úderov sa vybila všetka energia.