Kontakty

16.11.2018

Infarktové situácie nebudú na nič dobré, len vo väčšine prípadov vystrašia tých nepravých. RAD síce ukáže správnu cestu, ale zase SORKA podporí alkoholikov, ukrivdených a bude zanášať organizmus odpadovými myšlienkami. Mnohí budú chcieť na jednej strane svoju spravodlivosť – ale na strane druhej nedokážu prijať nijaký iný názor. Už Aristoteles sa k tomuto vyjadril, že nemôžeš mať a zároveň nemať tú istú vec v jednom momente.

UR sa k tomu vyjadruje tiež a zdôrazňuje, že pochybnosti o hĺbke vlastných citov je prejav hroznej nevedomosti. NYD to celé dopĺňa svojráznym praktickým spôsobom: keď sa uzatváraš pred svetom, často sa uzatváraš aj sám pred sebou… Potom chceš niekomu dodať optimizmus – ale ako, keď si ho sám rozmenil na drobné?

Related Post

07.10.201807.10.2018

Netreba ignorovať vlastné potreby duchovné či materiálne. Potom vám každý iba skomplikuje život. Runa ODL bude udržovať čaro vášho domova, KaRuna NEBO sa zaoberá aj tým, čomu sa hovorí peklo.

4.12.20184.12.2018

UR sa snaží dôsledne presadiť všetko vznešené a zaujímavé. Zato GAR striehne na príležitosť, aby dal najavo neprávostiam, že im predsa len odzvonili, aspoň na dnešok. Všeličo sa môže javiť