Kontakty

13.01.2019

Finančný dostatok ešte stále nepotvrdzuje dostatok umu, lásky či šťastia. Odl sa síce stará a príťažlivosť domova, no VIEDI doň vkladajú istú múdrosť.  Pri odhaľovaní nepoznaného si treba uvedomiť, že každý rozpad vyvoláva pocity beznádeje, úľava príde až neskôr. Vlastne všetko sa môže zmeniť, dokonca i to, čo považujeme za celkom nemenné.

Morgenstern povedal. Že má na svete len jedného skutočného nepriateľa, a to je on sám. To potvrdzuje aj OS a dáva tomu ďalší rozmer, pretože ako človek myslí, tak by mal aj cítiť, lebo ústa sú zvyčajne hovorcom duše. MYSLITEĽ vedie k duchovnej dokonalosti, preto je nedeľa tým najvhodnejším dňom na zveľaďovanie ducha, veď šikovná gazdinka za jedným pierkom i plot preskočí ako hovorí Babička.

Related Post

06.02.201906.02.2019

THORN♥ŽDAŤΘODL⊗INGL Možno vás dnešok prekvapí niečím intuitívnym, citovým a hoci sa potešíte niečím vzácnym a novým, i tak sa budete musieť sústrediť na všetko tak, aby ste zo všetkého získali

4.1.20194.1.2019

RAD sa bude snažiť pripraviť cestu slabým a menej schopným. CWEORP všetko osvieti svojimi lúčmi Poznania, aby sa všetko prispôsobilo daným okolnostiam a prestali byť ľudia zbabelí tam, kde im

26.01.201926.01.2019

KEN♥ CHINA♦ THORN♠ JAV Možno očakávať niečo priaznivé, príjemné. Ken hovorí, že bude riadna zima. China pridáva opatrenia, ktoré vylepšia všetky vzťahy – aby po nich nezotal len “pás asteroidov”: