Kontakty

19.01.2019

KEN, MIR, THORN, TRIGLAV.

Ak si neveríš v zásadných veciach, neveríš si v ničom, a povzbudenie budeš považovať za zázrak. Budeš si musieť uvedomiť, že žiadna pomoc nie je celkom istá, preto sa spoliehaj hlavne na seba. U ti pomôž najmä runa KEN, budeš vedieť rozlíšiť, čo je dobré a čo určite nie. Môžeš a spoľahnúť aj na TRIGLAV, ochráni celé Tvoje Ja, teda telo, dušu i ducha.

Daj pozor na neusporiadané myšlienky v sebe; môžu rozsypať tvoje plány. Stačí, k narazíš na takú silu, akú v sebe ukrýva THORN Ak sa otočí obor proti tebe, zvýš opatrnosť na maximum, lebo koho nešťastie prenasleduje, ten si ešte aj v nosnej dierke prst zlomí. Budeš potrebovať MIR, teda zjednotenie všetkých strán.

Related Post

16.11.201816.11.2018

Infarktové situácie nebudú na nič dobré, len vo väčšine prípadov vystrašia tých nepravých. RAD síce ukáže správnu cestu, ale zase SORKA podporí alkoholikov, ukrivdených a bude zanášať organizmus odpadovými myšlienkami.

3.12.20183.12.2018

FEOH prichádza s myšlienkou, že treba na všetko myslieť trochu inak ako obyčajne. Možno bude pár náročnejších orieškov na rozlúsknutie, vďaka čomu nastúpi LAGU ako ochrankyňa zamilovaných, no treba mať

26.03.201926.03.2019

UR☻AJNA☻RAD☻ČET Keď si myslíš, že si na vrchole, neznáma sila ťa vrhne do východiskového bodu. Niektoré záležitosti vám budú pripadať ako pritiahnuté za vlasy. Možno sa budete príliš do všetkého angažovať,