Kontakty

SOBOTA, 6. apríla 2019

Je naozaj krásny deň, runa KEN je jeho vládnúcou silou; samozrejme niekde dáva, inde berie. A tak je čas na zamyslenie: v Starom Zákone, v knihe Genezis sa neustále poukazuje na nemravnosť ľudí. Nepomohla veľká potopa, nepomohli ani iné trest Boha, ani zničenie Sodomy a Gomory … odvtedy prešlo niekoľko tisíc rokov; hoci boli Sodoma a Gomora celkom vyhubené – nie až natoľko, aby z nich nezostala na svete skaza, a to nielen v dvoch mestách, pomaly všade… Natíska sa otázka: kam spejeme? Ako sa tento raz zachová Boh, ktorého tri hlásky ľudia neustále omieľajú a odvolávajú sa naňho so všetkým možným a nemožným. Niektorí ho berú na zodpovednosť za svoje vlastné problémy, ale nevidia, že ide len o ich rozhodnutie – k pokleskom, ktoré skazu privodili. Málokto vzdáva vďaku za dosiahnuté úspechy, málokto si uvedomuje, že má všetko v sebe: Boha, šťastie, nešťastie, silu Ducha, hudbu, farby, myšlienky… celkom všetko.

Je na čase prečítať si niečo hlboké, čo stojí zato.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

52 − 42 =

Related Post

06.10.201806.10.2018

Zmanipulovanie opatrnosti môže vyznieť protirečivo a nebezpečne. Runa KEN poukáže na ohnisko choroby, kde THORN spôsobil škody a následkom jeho neohrabaných úderov sa vybila všetka energia.

12.11.201812.11.2018

Nakoľko každé zjavenie pravdy ohlasuje zničenie chýb, aj FEOH bude podporovať všetko pravdivé, úprimné a poctivé. Ak niečo spálilo klamstvá, treba sa z toho tešiť, a podporovať to dobré. Pravda