Kontakty

RECEPTÁR ZDRAVIA 23.7.

Raňajky.

4 dl mrkvovo-jablkovej šťavy,

OVOCNÝ ŠALÁT. 1 očistené postrúhané jablko, niekoľko umytých, vykôstkovaných sliviek, za hrsť očistených čiernych ríbezlí, 1/2 očisteného, na kocky nakrájaného žltého melónu. Ovocie poriadne premiešame, necháme chvíľku stáť a podávame.

Desiata.

Ovocný čaj, miešané ovocie pre zmenu z egrešov, jahôd, vykôstkovaných marhúľ.ovocna-misa

Obed.

MRKVOVO-AVOKÁDOVÁ POLIEVKA.

2 očistené mrkvy, 2 očistené póry, 1 očistené, avokádo, 2 paradajky, 1 zelená paprika, 1 malá šalátová uhorka, 1 biely bio jogurt, 1 PL kôpru, 1 PL petržlenovej a zelerovej vňate.

Postup: Všetky uvedené prísady zmixujeme dohladka a podávame.

PEČENÉ ZEMIAKY S CESNAKOVOU OMÁČKOU.

4 zemiaky, 1 biely jogurt, 4 strúčiky cesnaku, 1 PL kôpru.

Postup: Riadne umyté zemiaky nakrojíme, a upečieme. Omáčku si pripravíme z jogurtu, cesnaku a kôpru; všetky prísady zmixujeme. Ak máme chuť a fantáziu, môžeme si ju ešte dochutiť mletým bielym korením, ak potrebujeme, morskou soľou a podávame k zemiakom.

Olovrant.

Bylinkový čaj, ryžové crackery.

Večera.

OMELETA S OBLOHOU.

2 vajíčka, 2 PL rozrobeného sójového mlieka, 1 PL vylúpaného hrášku, 1 PL umytého, najemno posekaného póru, morská soľ.placka-so-zel

Postup: Vajíčka rozhabarkujeme s mliekom, pridáme ostatné prísady, premiešame, opečieme na antikorovej panvici z obidvoch strán a vyklopíme na tanier.

Posypeme strúhaným eidamom, môžeme ozdobiť kolieskami uhorky, paradajok, papriky a posekanou umytou čínskou kapustou.

Po večeri dobre padne šálka bylinkového čaju bez prísad.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

+ 51 = 59

Related Post