Raňajky.
4 dl čerstvej jablkovej šťavy,
OVOCNÁ MISA. 1 jablko, 1/2 očisteného žltého melónu. Ovocie nakrájame na malé kocky, premiešame, podávame.
Desiata.
Ovocný čaj, 1 jablko.
Obed.
ŠALÁT BANDUI.
4 mrkvy, 1 šalátová uhorka, malý pór i so zelenou časťou, sladká, vylúpaná kukurica, 1 biely jogurt, 1 PL olivového oleja, trochu bazalky, petržlenová vňať, posekaná pažítka, morská soľ.
Postup: Mrkvu očistíme a umyjeme, uhorku opláchneme a postrúhame na hrubé rezance. Pridáme očistený, nakrájaný pór, kukuricu a premiešame. V inej nádobe si pripravíme jogurt s 1 PL olivového oleja, bylinkami, morskou soľou a pridáme k zelenine. Poriadne premiešame, a podávame.
M: si môže k zelenine pridať 1 prírodný kurací steak, potretý horčicou a nahrubo pomletým zeleným korením.
V a SM: namiesto mäsa použijú syr tofu.
OVSENÉ VLOČKY S BANÁNOM. 2 PL ovsených vločiek zalejeme 3 PL vody, necháme odležať 30 minút, aby zmäkli, potom pridáme na kolieska nakrájaný ošúpaný banán a premiešame.
CA: vynechá ovsené vločky.
Môžeme vypiť ovocný čaj, čerstvú ovocnú šťavu alebo bylinkový čaj.
Večera.
OBLOŽENÝ TANIER.
Niekoľko plátkov tvrdého syra, niekoľko plátkov lahôdkového syra tofu, 2-3 nakrájané paradajky, 1 očistená, pokrájaná paprika, niekoľko plátkov bielej reďkovky, 2-3 listy endívie. Pekne si všetko poukladáme na tanier do vejára, a posypeme posekanou čínskou kapustou.
Pred spánkom si dáme bylinkový čaj.