Kontakty

5. 1. 2018, piatok

Všetkých srdečne zdravím. Ak si myslíte, že sa stalo niečo výnimočné, sklamem vás, nestalo sa, len na scéne sa objavil NOVÝ ROK 2018 so svojimi zvláštnymi protirečeniami.

Už jeho prvý deň ovenčili runy FEOH  – NYD

RAD     – GAR  a povedali o ňom svoje:

Bohatstvo, čo prináša pocty. FEOH hovorí o hojnosti, dobrej fyzickej stavbe. Základ každého začiatku, napĺňa kosti ohnivou energiou. NYD Ťažkosti, čo skľučujú srdce tým, že vnímajú ich pravú hodnotu, slúžia svojou tiesňou ako zdroj spásy. S láskou prijímam – s láskou dávam. Nedostatok energie, ohrozenie, možno zlorečenie, kliatba.
Bojovníkova cesta – ľahko si ju predstavíš, ale ťažko ju vykonáš. RAD uzdravuje svojou ohnivou dynamickou energiou chrbticu a pohybový aparát. Dodáva dostatočnú energiu pre pohyb dopredu. GAR Občas prinútiš nepriateľa k pravde ostrým pohľadom, veď máš zbraň boha Odina.

Skúste si to sami dať trochu do súvislosti – podľa svojej intuície, ale je Vám asi všetkým jasné, že ak má človek v prvom rade vo svojom cieli majetok a materiálnu hojnosť, bude musieť podstúpiť náročnú cestu svojho Ducha, cez ťažkosti, zlorečenie, možno hrozby a kliatby slabochov, ale k tomu treba Odinovu zbraň, lebo len ona pomáha vyhrať spory bez fyzického i psychického poškodenia inej osoby.

Tak vám všetkým prajem krásny rok 2018, pozerajte na detaily, aby ste prehliadli klamstvá a pretvárku!

Lubi Cariadus Amser Waltyseer

Related Post

09.12.201709.12.2017

Uplynulo zase niekoľko dní, a ani nevieme ako, končí tento rok. Naposledy sme sa venovali runám. Objavili sme zvláštny spôsob, ako zistiť kvalitu hociktorého dňa, teda nielen toho, kedy ste

18.12.201818.12.2018

Hoci sa blížia vianočné sviatky, my ešte stále pracujeme, a učíme sa. Niektorí študenti si dali prázdniny, ale väčšina z nich si presadila “učenie”, čo ma nevýslovne teší. Poznávame všetko v