Kontakty

9.10.2018

Netreba podľahnúť zmätkom, dovoliť, aby zasahovali do života. Dôležité bude vyhnúť sa špekulantom už i preto, lebo kto používa nadanie na nekalé ciele, je pre okolie viac ako nebezpečný. Runa UR dnes každému dodá silu, aby všetko i to veľmi náročné zvládol. K nej KaRuna JARILO pridáva svetlo a obraz čistých vzťahov. Vlastne každá krása je krásou len vtedy, ak vyžaruje silu ducha. Inak je to len prázdny prelud. Dnes teda rozhodujete, do čoho vložíte svoje nadanie: či do niečoho konštruktívneho alebo do deštrukcie. 

Pohromy, zmanipulované prekážky, narúšajú pokojný priebeh tvorivosti. Napriek tomu – netreba zastať. Veď kto nenachádza mieru v jedle, ťažko ju nájde v niečom inom. Na to poukazuje aj runa KEN, ktorá dodáva prezieravosť. KaRuna SUDI upozorňuje, že naše skutky môžu byť nielen správne, ale aj celkom nesprávne, preto sa treba sústrediť na obsah.

Related Post

10.12.201810.12.2018

FEOH  podotýka, že hľadajúci často krúži okolo hľadaného subjektu, ktorý odjakživa má. RAD dodáva, že sa treba vyhnúť tomu, kto zneužíva svoje vedomosti na to, aby manipuloval iných. Kto vak bude

14.11.201814.11.2018

Každý sa rád nejako tvári, no málokto to prehliadne, veď zväčša je to pretvárka. THORN sa spojil s ODES a spoločne rozdúchavajú motanice zápornej energie, lebo toto ich baví najviac.