Kontakty

10.10.2018

Degradovanie talentu ubližuje všetkým. Hoci DORN bude pôsobiť menej priaznivo, skôr ako kladivo spravodlivosti, i tak si niektoré neužitočné veci bude treba preveriť, lebo celkom neužitočné napokon nebudú. Oproti tomu bude stáť KaRuna VEČE alebo SNEM. Umožní prejednať životne dôležité záležitosti, aby ste mohli ísť spokojne spať v čase, kedy sa objavia hviezdy na nebi. Ovplyvnené energie môžu byť nebezpečné nielen pre okolie. Bude potrebné sústrediť sa na svoj domov, teda ODL, vytvoriť si príjemné prostredie a uvedomiť si jeho hodnotu. Lepší život totiž nie je nadbytočná hromada zbytočných vecí. A toto potvrdzuje aj KaRuna NI, ktorá pomáha odtrhnúť sa od všetkého nepotrebného, neuznaného teda cudzieho.

Related Post

9.1.20199.1.2019

Deň Obra THORNa, ktorý sa môže objaviť ako veľký troll a porozbíjať všetko možné aj nemožné. Možno napriek tomu budete konať priateľsky, lebo už viete, že je to tá lepšia

17.12.201817.12.2018

FEOH je tu opätovne a radí pracovať, snažiť sa dohnať všetko, čo bolo zameškané, veď komu sa nelení, ten urobí veľké veci. Význam práce a vhodnej sebarealizácie potvrdzuje aj  GER.