Kontakty

12.10.2018

Múdre naplnenia si zachovávajú nadhľad i zodpovednosť. Runa RAD to isto podporí. K tomu sa pridá i KaRuna FATTA, no tá prinesie prekážky, a možno i problémy, ktoré nebude nikto očakávať. Vďaka tomu bude dôležité hovoriť múdro – lebo nepriateľ načúva. Len potom dosiahnete svoje ciele, ktoré ste si predsavzali na dnešok. Môžete dosiahnuť veľa, ale musíte preto i niečo obetovať.

Prázdna blaženosť povedie ku skresleným záverom. Runa UR pridá rôzne možnosti, aby ste dosiahli, čo budete chcieť. K tomu KaRuna ČI podporí vaše videnie dopredu v rozličných obrazoch; pôjde aj o strategické myslenie a pochopenie toho, čo naozaj treba dnes urobiť. Názory, ktoré budú v rozpore s tými vašimi by vás nemali urážať, mali by vás podnietiť k tomu, aby ste cvičili svoju myseľ.

DNES sa môžu pri všetkom stať i tragické udalosti. Nehazardujte nikde a pre nikoho.

Related Post

8.11.20188.11.2018

OS tento raz hovorí, že vnucovanie dobra nikto nepovažuje za skvelú myšlienku. NI neuznáva, ak opustíš svoju cestu, lebo ešte sa nemusíš dostať n scestie ani do problémov. Možno si

11.02.201911.02.2019

FEOH♥MYSLITE♠RAD♦HARA Budete potrebovať veľa energie na to, aby ste všeličo zmenili alebo posunuli lepším smerom. Pondelok vás vyskúša nielen v odvahe postaviť sa proti tomu, s čím nesúhlasíte, ale aj

07.10.201807.10.2018

Netreba ignorovať vlastné potreby duchovné či materiálne. Potom vám každý iba skomplikuje život. Runa ODL bude udržovať čaro vášho domova, KaRuna NEBO sa zaoberá aj tým, čomu sa hovorí peklo.