Kontakty

13.10.2018

Motivácia dnes môže posunúť vašu bystrosť veľmi dopredu. Budete môcť všeličo vyliečiť a tiež pochopiť. Pomôže k tomu aj runa KEN svojou prezieravosťou a koncentráciou na detail. KaRuna LeĽa je tu ako strážca pred temnotou a pred silou bezmenných— je pravdou, že nevybúrené emócie sú horšie ako nevybúrené víno.

Nedovoľte, aby vám niečo skreslilo bolesť a otupilo city. To môže spôsobiť runa THORN so svojou ničivou, neohrabanou silou. Pomáha jej dnes aj KaRuna ŠI, ktorá degraduje a ničí všetko, čo jej príde do cesty, aby ale vzniklo to nové, čo bude budúcnosťou. Verte teda svojim citom, lebo strata viery v seba môže znamenať alebo privolať čistú skazu.

Dnes by ste si mali zapáliť čiernu alebo bielu sviecu, aby ste nejakým spôsobom vzdali úctu zavraždeným templárskym rytierom. Aj vy budete skúšaní z predvídavosti, a tiež z ovládania svojej prudkosti v povahe. Vyriešite niekoľko rodinných sporov, a dokážete aj sami sebe, že si dokážete hocikde zachovať svoju tvár.

Related Post

26.03.201926.03.2019

UR☻AJNA☻RAD☻ČET Keď si myslíš, že si na vrchole, neznáma sila ťa vrhne do východiskového bodu. Niektoré záležitosti vám budú pripadať ako pritiahnuté za vlasy. Možno sa budete príliš do všetkého angažovať,

21.02.201921.02.2019

OS⊕ŠTÍTΘFEOH⊗URu Dnešok prinesie každému “niečo”. Niektorí pochopia, že všetko na svete sa skomplikuje v okamihu, keď si každý myslí, že už našiel riešenie, iných sklame prístup tých, ktorí majú pocit,