Kontakty

22.10.2018

Každý sa snaží zapáčiť sa FEOH a byť bohatý. Lenže zastaviť sa môžeš kvôli vnuknutiu dobrej alebo i zlej myšlienky. Vládne tu jednoduchá matematika ŠEDI: kto dá viac? Buď si teda sám sebe priateľom, a mysli na falošné obete. Zamysli sa nad podstatou, KTO DÁ VIAC – ale čoho? Koľko? A čo zato neskôr bude chcieť?

Ak konečne zhodíš svoje bremeno, začne ti chýbať, pretože RAD ti dodáva dostatočnú energiu pre rezký pohyb dopredu, a bez problémov dokáže uniesť hocijaké bremená. DON teda praje tým, ktorí chránia slabých, nezabezpečených a chorých, podporuje úprimných, ktorí pomáhajú prežiť aj tým, ktorých spoločnosť vyvrhla na svoj okraj, lebo nezmyselné príkazy plnili tí, ktorí sa aj dnes boja oponovať.

Aj ty sa môžeš postaviť v tomto príbehu na tú svoju stranu a prežiť tento deň.

Related Post

06.10.201806.10.2018

Zmanipulovanie opatrnosti môže vyznieť protirečivo a nebezpečne. Runa KEN poukáže na ohnisko choroby, kde THORN spôsobil škody a následkom jeho neohrabaných úderov sa vybila všetka energia.

28.12.201828.12.2018

RAD sa prihovára za niektoré zmeny, ktoré by mohli nastať i vtedy, kedy by ste pre to neurobili toľko, čo stačí. Keďže niekto nazýva svoju neschopnosť nedostatočnými možnosťami, ODL sa

17.02.201917.02.2019

ODL♦ TRIGLAV♣ OS ♠USTOJ Poprieť seba môžeš iba navonok, inak je to dosť smiešna póza. Niekedy je zbytočná aj veľká sila, pretože táto je dôležitá skôr na tej duševnej úrovni