Kontakty

8.12.2018

Možno si nikto nevšimol, že prichádza KEN so svojimi zvláštnymi pochybnosťami a protirečeniami. Hoci vie, ako sa všetko dokáže skomplikovať, nerobí nič, aby sa to nejako zastavilo alebo usmernilo. Je to vždy len na vás. Neschopní často presviedčajú iných o účelnosti práce, dodáva ďalší prizvaný OBOR, ktorý sa teší na to, ako si do niečoho udrie.

Našťastie je tu aj STAN, a nedovolí, aby sa niečo kazilo, naopak, dodáva všetkému vnútorný zmysel, hĺbku a dôstojnosť. Zdôrazňuje, že neveriť samozrejmosti znamená komplikovať bežné veci. I preto sa treba riadiť svojou intuíciou, nenarúšať svoje vzťahy podozrievavosťou a jednoducho veriť si.

Related Post

25.02.201925.02.2019

FEOH♥SPÁNOK♦RAD♠AJNA Niektoré veci si pôjdu svojím vlastným spôsobom, svojou vlastnou cestou. I preto bude potrebné sústrediť sa najmä na detaily, veď skúška bude spočívať v tom, nakoľko rozlíšite rôzne maličké

11. 3. 201911. 3. 2019

DNEŠOK bol zvláštny. V noci si vietor robil, čo sa mu zachcelo, cez deň sa mnoho veci zakuklilo, skomplikovalo. Veľa rôznych maličkostí vás rozladilo, posunulo smerom, ktorý sa vám veľmi nepáčil.

18.12.201818.12.2018

Nedajte sa nikým dobehnúť. Na vianočných trhoch môžu byť aj šikovní vreckári, preto UR bude na mieste, pohotovo zasiahne, keď pôjde do tuhého. Ale musíte ho “počuť” vo svojom vnútri.