Kontakty

9.12.2018

Možno si poviete, ODL je taká nedeľná, sympatická a rozumná… OS bude trochu protirečiť. Veď nahovárať si naozaj môžete čokoľvek, ale PRAVDA vám pripraví ľadovú prebudenie. Prebudíte sa z nejakého “zimného spánku” a uvedomíte si že rozbitú rodinu nezlepíte ani sekundovým lepidlom… Čo ale budete môcť zlepiť, to budú dolámané nohy stoličky, ktorú ktosi v amoku treskne o zem, a ona to, chudinka, neprežije bez ujmy.

OS sa tiež k tomu vyjadrí. Často práve dobro vyzerá ako zákernosť. S tým bude súhlasiť aj GAR, ktorý nebadane mieri a núti k pravde dokonca i notorických luhárov. Netreba hovoriť veľa, netreba sa ani chvastať. Najhvodnejšie bude pozorovať, čo všetko sa deje.

Related Post

13.02.201913.02.2019

THORN♠PRAV♣ODL◊JEĽ Počítajte s nejakými tŕňmi, pochybnosťami, možno nespokojnosťou až malou nestálosťou. Niektoré maličkosti sa vám môžu vymknúť spod kontroly, preto sa sústreďte najmä na tie detaily, ktoré vás podporia alebo povzbudia.

11.10.201811.10.2018

Pozor, aby vaša pohodlnosť nepodrazila zodpovedné konanie. Ako budete myslieť – tak budete hovoriť, prízvukuje runa OS, pretože to, čo poviete, bude prameňom múdrosti. KaRuna MESIAC môže vniesť skreslenie do

8.12.20188.12.2018

Možno si nikto nevšimol, že prichádza KEN so svojimi zvláštnymi pochybnosťami a protirečeniami. Hoci vie, ako sa všetko dokáže skomplikovať, nerobí nič, aby sa to nejako zastavilo alebo usmernilo. Je