Kontakty

15.12.2018

KEN vás podporí v hľadaní príčin všetkého, o vám nevyhovie alebo prekáža. Možno vás nejakým spôsobom niečo sklame, ale nedajte sa, veď NYD sa postará, aby ste získali naspäť stratenú alebo minutú energiu. Niekde vám niečo trochu uviazne, ale to len preto, aby ste si nemysleli, že všetko ide príliš ľahko a nenáročne.

Odniekiaľ sa objaví obor THORN a vy zistíte, že musíte byť v strehu, mimoriadne dômyselní a šikovní, aby ste sa vyhli jeho živelnej sile a nekontrolovateľným výbuchom. Na toto však budú pripravené VIEDI, pretože kde prevláda múdrosť, tam žiadne problémy nehrozia. Minimálne sa nerozvinú. nie nadarmo sa hovorieva, že “kde sú šedy – tam sú i vedy”

Related Post

18.12.201818.12.2018

Nedajte sa nikým dobehnúť. Na vianočných trhoch môžu byť aj šikovní vreckári, preto UR bude na mieste, pohotovo zasiahne, keď pôjde do tuhého. Ale musíte ho “počuť” vo svojom vnútri.

3.11.20183.11.2018

Protirečivosť toho, čo otvára brány nebeské a toho, čo ich zatvára je veľmi prostá. Nečestnosť plodí sériu komplikácií, ktoré končia ublížením na zdraví, tvrdí KEN. Lenže zlé fantazírovanie prináša obete

14.12. 201814.12. 2018

RAD vás zoberie na cestu hmlovinou, ktorá je posiata nielen krásnymi zážitkami, ale aj búrkami, HAEGL pridáva krupobitie či ľadové kúsky snehu, mrazenie až do kostí, menšie nebezpečenstvo. Môžete sa