Kontakty

21.10.2018

Depresívne tendencie ešte žiaden problém nevyriešili. Je tu pokojná, milujúca ODL, ktorá prízvukuje, že vďaka nej sme deťmi šťasteny. JAŤ je však schopná ukradnúť úsmev či pocit radosti. Akoby nás vracala do minulosti s ironickou poznámkou: keď tvoj otec oral pluhom, ty odmietneš traktor? Aké zisky chceš potom dosiahnuť?

Lenže dnešok nie je o ziskoch, a ak, potom o tých duchovných. Nádejou môže byť správne zloženie detailov do jedného celku. OS to všetko dokáže tak krásne vysvetliť a SOMA pridá nápoj životnej sily. Používa liečivé bylinky a staré rituály. Veľmi dobre vie, že každý mocnár má niekde svoje smiešne slabé miesto…. a toto môže byť aj váš príbeh.

Related Post

6.12.20186.12.2018

Radosť, ktorú priniesol Mikuláš, bola potvrdená aj AS, pretože požaduje básničky, pesničky, ale aj malé sľuby, ktoré sa asi nikdy nesplnia, veď ktoré dieťa by už chcelo byť neustále iba

1.11.20181.11.2018

Každá unáhlenosť je poznačená strachom, povedala ODL a kritickým okom zhodnotila čaro domova. DAJ pobrala do svetla rôzne zbytočnosti – nie preto, aby šírila strach, ale preto, aby sme si

14.11.201814.11.2018

Každý sa rád nejako tvári, no málokto to prehliadne, veď zväčša je to pretvárka. THORN sa spojil s ODES a spoločne rozdúchavajú motanice zápornej energie, lebo toto ich baví najviac.