Kontakty

21.11.2018

Vďaka THORNovi mnohi pochopíte, že vzdor je dobrý tam, kde smútok prekročil svoje medze. Večnosť určuje čas časopriestoru, a tak VIEK prichádza na pomoc tým, ktorí nič nestíhajú, ale chceli by. Ak ťa však do niečoho núti slepá oddanosť, nastanú ťažkosti. Radšej sa vyhni komplikáciám, ktoré takto môžu vzniknúť.

Najlepšie, ak sa sústredíš na zveľaďovanie svojho domova, ktorý ochraňuje j ODL a uvedomíš si, že každá príčina vyvoláva následok. Veľmi dobre vieš, že stres ti môže navodiť aj to najmenšie zlyhanie, preto sa nenechaj poškriabať rečami tých, ktorí majú o sebe privysokú mienku, a myslia si, že môžu iných škriabať svojimi neznesiteľnými povahami. Tých podporuje EOLH.

A takto môže vyzerať aj tvoj deň.

Related Post

04.10.201804.10.2018

Rozmar síce môže byť milý, ale aj trochu nebezpečný. Preto je potrebná rozvaha, lebo každá cestička máva veľa tendencií. Treba dať pozor na výmyselníkov, každému skomplikujú život celkom nepredvídateľnými činmi a

26.03.201926.03.2019

UR☻AJNA☻RAD☻ČET Keď si myslíš, že si na vrchole, neznáma sila ťa vrhne do východiskového bodu. Niektoré záležitosti vám budú pripadať ako pritiahnuté za vlasy. Možno sa budete príliš do všetkého angažovať,

17.10.201817.10.2018

THORN neznášal lásku. Ak mu niekto prejavoval city, okamžite ho začal vlastniť a neustále odporoval. Jeho kladivo nikdy neminulo cieľ. Natrafil však na RAS, a neuniesol jeho ohňovozrakosť a priamosť.